LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Tanzania blev inviteret til at deltage i den 3. China International Import Expo i 2020

Den årlige CIIE udstilles på Shanghai International Expo Center.Vores virksomhed har også filialer i udlandet i Tanzania og har været engageret i import og eksport i mange år.I år er vi beærede over at blive inviteret af arrangøren til at repræsentere Tanzania i udstillingshallen.Vi viste mange produkter fra Afrika som kaffe, cashewnødder, sojabønner, rødvin og andre produkter.Samtidig inviterede vi også specielt den tanzaniske ambassadør i Kina til at offentliggøre for os, for bedre at kunne vise Tanzanias produkter til store kinesiske supermarkeder og restauranter.

Efter åbningsceremonien på udstillingens første dag besøgte Mr. Kairuki, Tanzanias ambassadør i Kina, Zhang Haibo, sekretær for Weihai Municipal Party Committee, og Lv Wei, vicedirektør for Shandong Provincial Department of Commerce, standen i Linghang Tanzania Co., Ltd., og Wang Xiangyun, formand for gruppen. Han introducerede Tanzanias rødvin, kaffe, cashewnødder og landbrugs- og bibeskæftigelsesprodukter, som gruppen importerede til lederne, og lavede en rapport om gruppens projekt i Tanzania : Østafrikas handels- og logistikcenter.

Linghang Food News 9684
Linghang Food News 9687

Under udstillingen ledede Liu Youzhi, general manager for Linghang Group, teamet med China Township Enterprise Co., Ltd., Greenland Global Commodity Trading Port Group, Jingdong Group Co., Ltd., Hangzhou Juka Solar Technology Co., Ltd. , CLK Transport And Trading FZE, Henan Xinlianzhi Flower Co., Ltd. og andre underskrev en række forsætlige samarbejdsaftaler om indkøb.

Linghang Food News 91634
Linghang Food News 91253

Den 5-dages udstilling sluttede med succes.Ved dette års CIIE mødte vi ikke kun lederne af store regeringsdepartementer, men bragte også flere tanzaniske produkter til det kinesiske bord.Vi håber, at vi i fremtiden bedre kan betjene befolkningen i de to lande, levere produkter af høj kvalitet fra Kina til Tanzania, og samtidig importere højkvalitetsprodukter fra Tanzania, der er rig på ressourcer, tilbage til Kina .


Indlægstid: 16. februar 2022