LINGHANG FOOD (SHANDONG) CO., LTD

Linghang Tanzania blev inviteret til at deltage i den 4. Internationale Import Expo i 2021

Ved den netop overståede 4. International Import Expo i 2021 blev Linghang Tanzania, en virksomhed etableret af Linghang Group i Tanzania, endnu en gang inviteret til at deltage i denne importmesse som repræsentant for Tanzania Trade Promotion Agency.Der var opstillet to stande på udstillingen, i fødevare- og landbrugsudstillingsområdet og servicehandelsområdet.Sojabønner, jordnødder, sesamfrø, cashewnødder, kaffe, rødvin, krydderier, tørrede frugter, kunsthåndværk osv. blev udstillet i udstillingsområdet for fødevarer og landbrugsprodukter i Hal 1;Bælte- og vejprojektet: East African Commerce and Logistics Center.

På udstillingens første dag tog Tanzanias befuldmægtigede ambassadør i Kina, Mbelwa Kairuki, en særlig tur fra Beijing til Shanghai for at inspicere standen og give os arbejdsstøtte.

Linghang Food News 10717
Linghang Food News 10906

Samme dag arrangerede Yan Jianbo, vicesekretær for Weihai kommunale partiudvalg og borgmester, og Qiao Jun, direktør for Weihai kommunale handelskontor, en tur for at besøge standen hos Linghang Tanzania Co., Ltd. Ms. Wang Xiangyun , formand for gruppen, introducerede den tanzaniske vin og kaffe, som gruppen importerede, for lederne., cashewnødder, sojabønner, jordnødder og andre landbrugs- og biprodukter, der er godkendt til import.Og lavede en rapport om forløbet af gruppens projekter i Tanzania: East Africa Trade and Logistics Center, samt oversøiske udstillingscentre og oversøiske lagre.

Sui Tongpeng, vicesekretær for Wendeng District Committee og leder af distriktet, Wang Liang, leder af United Front Work Department i distriktet, og Liang Xiangdong, direktør for distriktets handelskontor, besøgte også standen.Formand Wang Xiangyun og general manager Liu Youzhi introducerede gruppens projektfremskridt i Tanzania i detaljer for de besøgende ledere., import og eksport business situation, og den næste udviklingsplan.

Qu Mingxia, en forsker på tredje niveau fra Weihai Municipal Bureau of Commerce, besøgte standen, forespurgte om virksomhedens projektfremskridt i detaljer og gav specifik vejledning."

Linghang Food News 102018
Linghang Food News 101551
Linghang Food News 102205

Under den 5-dages udstilling førte Liu Youzhi, general manager for Linghang Group, holdet til at underskrive i alt 19,5 millioner US dollars i hensigtsmæssige købsordrer med en række udstillere, hvilket markerer en vellykket afslutning på udstillingen.


Indlægstid: 16. februar 2022